Persondatapolitik

Nice Wear Børnetøj & Sko 0-16 år

Privatlivs-politik (Persondataforordningen)


    1. Indsamling af data


    1.1. Nice Wear indsamler og opbevarer ikke-krypterede data til internt brug. Nice Wear behandler dine oplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredje mand. Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1.


    1.2. Idet der indhentes og behandles en række oplysninger, som det er muligt at henføre til dig, har Nice Wear i sin egenskab af dataansvarlig en række forpligtelser over for dig, ligesom du har en række rettigheder. Disse forpligtelser og rettigheder er fastlagt i persondataloven. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk


    1.3. Oplysningerne slettes, når de ikke længere er nødvendige. Vi kan behandle oplysningerne længere i anonymiseret form.


    1.4. Ved at registrere dig til nyhedsbrevet, accepterer du, at Nice Wear behandler data og oplysninger om dig, som beskrevet i dette dokument.



    2. Ret til indsigt mv.


    2.1. Som registreret har du altid ret til og mulighed for indsigt, ligesom du kan gøre indsigelse mod en registrering og til hver en tid kan få slettet din registrering igen ved henvendelse til Nice Wear på cnl@nicewear.dk. Hvis du har spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

    Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.



    3. Dataansvarlig og henvendelse


    3.1. Den dataansvarlige er indehaver Christina Nygaard-Larsen, cnl@nicewear.dk

    Nice Wear, Torvegade 1, 7160 Tørring, Tlf. 93 98 78 33, e-mail: cnl@nicewear.dk, CVR nr. 24 98 78 33.


      3.2. Hvis du har spørgsmål til behandlingen af oplysninger og data eller ønsker at udnytte dine rettigheder, kan du rette henvendelse til Nice Wear på tlf. 93 98 78 33.



      4. Klagemulighed


      4.1. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K., Danmark.



      Maj 2019

      Nice Wear

      Torvegade 1 A

      7160 Tørring

      Tlf. 93 98 78 33

      cnl@nicewear.dk


      CVR 24 98 78 33


      Åbningstider: Mandag 10.00-17.00, tirsdag LUKKET, onsdag 10.00-17.00, torsdag 10.00-17.00, fredag 10.00-17.00, lørdag 09.30-13.00

      Nice Wear anvender cookies til funktionalitet og analyse på hjemmesiden. Ved fortsat at browse på vores hjemmeside accepterer du vores brug af cookies. Du kan altid trække dit samtykke tilbage ved at deaktivere cookies i din browser.

      Godkend