Hvem er Nice Wear?

Jeg hedder Christina, er mor til 4 og ejer børnetøjsbutikken Nice Wear på Torvet i Tørring.

Da jeg i april 2015 åbnede butikken var det, dels fordi jeg som mor til 4 syntes jeg vidste, hvad forældre efterspørger; pænt, sejt, sødt tøj i ordentlig kvalitet, der kan holde til aktive børn og ikke tømmer pengepungen helt, og dels fordi jeg savnede glæden ved at gå på arbejde - og det har jeg bestemt fået.

Der var selvfølgelig også lidt betænkeligheder; kan det gå og hvad siger mine børn til at være mere alene hjemme? Min mand var straks med på idéen og vi lagde et budget - så talte vi med børnene, “Det’ Nice” sagde de og sådan opstod navnet på butikken; Nice Wear.

Børnene er helt klart blevet mere selvstændige i takt med at de har fået flere opgaver hjemme, for ellers hænger hverdagen ikke sammen, men de er heller ikke helt små længere og så har de jo hinanden.

Butikken åbnede i april 2015 i lokaler på Bredgade, hvor der tidl. lå en børnetøjsbutik - men jeg vidste fra start, at jeg gerne ville ligge centralt på Torvet i Tørring og derfor flyttede jeg allerede i juli 2015 til Torvegade 1, hvor butikken ligger nu og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Jeg har forsøgt mig med lidt forskellige mærker, som børn og forældre kender og kan li. Nogle mærker har været en succes, mens andre mærker med tiden har skuffet fordi de enten har ændret udtryk, efterlignet andre mærker eller har slækket på kvaliteten - her er det en klar fordel, at jeg kan prøve tøjet på mine egne børn.

Større mærker er typisk mærker, hvor jeg er nødt til at købe en vis mængde hjem, og i lille Tørring bliver det ofte for store partier, så kan jeg måske kun sælge halvdelen og det hænger jo ikke sammen økonomisk.

Mange større danske mærker har også deres egne lagersalg, hvor de sælger rester langt under min indkøbspris, så det er en stor udfordring, som har betydet at jeg har skiftet lidt ud hen ad vejen. Det er altid spændende at gå på opdagelse i nye mærker og finde det helt rigtige, som skal pryde min butik - jeg håber, du kan li det.

I foråret 2018 blev det så tid til at udvide butikken med en webshop, jeg håber, vi ses - enten i butikken i Tørring eller her på webshoppen - rigtig god fornøjelse!

 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, så kontakt mig endelig - jeg svarer indenfor den fysiske butiks åbningstider...

 

Kundeservice:

cnl@nicewear.dk

 

Butikken:

Nice Wear
Torvegade 1
7160 Tørring

Tlf. 93 98 78 33

 

Butikkens åbningstider:

 

Mandag

10.00-17.00

Tirsdag

Lukket

Onsdag

10.00-17.00

Torsdag

10.00-17.00

Fredag

10.00-17.00

Lørdag

09.30-13.00

Søndag

Lukket

 

 

 

 

 

 

 

 


Nice Wear holder altid lukket den 31.12.

I december samt i forbindelse med udsalg, Black Friday og andre events i butikken, kan åbningstiderne være udvidet. Du kan altid holde dig opdateret på butikkens Facebook - @nicewear.dk

Webshoppen har åben 24 timer i døgnet, 7 dage i ugen og alle ordrer afsendes hurtigst muligt. Det kan dog ske, at vi midlertidigt lukker shoppen for vedligeholdelse.

For at handle hos www.nicewear.dk skal du være fyldt 18 år eller have din værges samtykke til at indgå købet.

Når du handler med Nice Wear indgås alle aftaler på dansk.